keyboard_arrow_down

 

Vi er Operation Clean Sweep partner
- fordi vi tager genanvendelse alvorligt

Plast må ikke ende i naturen

BD Plast vil gå forrest og gøre en ekstra indsats for at undgå, at plast ender i havet og i naturen. Derfor er vi Operation Clean Sweep-partner sammen med blandt andre LEGO-koncernen, Salling Plast og VELUX.

Genanvendelig & bionedbrydelig plast

I BD Plast arbejder vi hver dag på at udvikle plast, som er så bionedbrydeligt og genanvendeligt som muligt – og som stadig opfylder de strenge, internationale og europæiske sikkerhedsstandarder.

 

Forpligtigelse

Nul spild af plast

Som partner er BD Plast forpligtet til at undgå spild af plast og til at uddanne medarbejdere til altid at forebygge, opsamle, rengøre og bortskaffe spildt plast.

På den måde forpligtiger vi os til at arbejde mod nul spild af plast. Det betyder, at BD Plast hver dag sørger for, at alle plastrester genanvendes, og at intet plast fra produktionen ender i naturen eller verdenshavene.

Internationalt initiativ

Operation Clean Sweep er et internationalt initiativ, som har til formål at bekæmpe, at spild af plast fra produktionsvirksomheder ender i naturen.

Initiativet er plastbranchens eget svar på, hvordan plastproduktion kan undgå at være en kilde til forurening. Du kan læse mere om Operation Clean Sweep på deres officielle hjemmeside

keyboard_arrow_up